Abstract: de creatieve kijktip op Netflix - STABILO Blog
Abstract: de creatieve kijktip op Netflix

Abstract: de creatieve kijktip op Netflix

  • 4
  • July 6, 2017

De zomer is officieel begonnen. Dat betekent natuurlijk één ding: vakantie! Eindelijk kunnen we eindeloos creatief bezig zijn, zonder dat we eigenlijk iets zouden moeten doen voor school. Maar soms ontbreekt het je even aan inspiratie en voor die momenten hebben we een heerlijke kijktip voor je: Abstract: The Art of Design. Wij zijn fan!

Laat je inspireren
Abstract is een Netflix-serie die bestaat uit acht afleveringen van zo’n 40 minuten. In elke film krijg je een uniek kijkje in hoe de beste creatievelingen ter wereld denken en werken. Van illustrators tot architecten en van grafisch designers tot schoenenontwerpers, Abstract heeft het allemaal. En door het zien van zoveel creativiteit, krijg je zelf ook zin om mooie dingen te maken. Voor een klein voorproefje, zie de trailer hieronder.

Misschien wel de beste illustrator ter wereld
De eerste aflevering gaat over Christoph Niemann, een wereldberoemde illustrator. In de serie vertelt hij vooral over zijn werk voor The New Yorker. Dit tijdschrift staat bekend om de prachtige covers en illustraties. Christoph is een meester in het maken van tekeningen die je aan het denken zetten en hij is ook ongelooflijk goed in het speels verwerken van alledaagse voorwerpen in zijn werk. Volg je Christoph al op Instagram?

Hello summer!

Een bericht gedeeld door Christoph Niemann (@abstractsunday) op

Creatieve genieën
Ook de andere afleveringen gaan over creatieve genieën. Je kijkt mee in de wereld van schoendesign, podiumontwerpers, architectuur, auto-ontwerpers, grafisch designers, fotografie en interieurvormgeving. Stuk voor stuk de allerbesten van het vak.

Abstract is alleen te zien op Netflix. Helemaal dit artikel gelezen, maar geen account? Dan hebben we nog een tip: je kunt de eerste maand gratis kijken. 😉

Geef deze tip door!