Ontdek onze 6 nieuwe STABILO producten!

Om dit te vieren geven we vijf EASYoriginals cadeau van de nieuwe Marbled edition! Onderaan dit blog lees je hoe je één van deze allereerste exemplaren kunt winnen.

We stellen de nieuwe STABILO producten hieronder graag even kort aan je voor:

STABILO pointMax

st_22550_488_pointmax_pr_picture_op

st_22554_488_pointmax_pr_picture_op

De nummer 1 in de lijst met nieuwe STABILO producten is de pointMax. Een fineliner met een nylon schrijfpunt. Deze punt lijkt op de punt van een viltstift, maar is iets dunner (0,8 mm). Daardoor is deze fineliner uitermate geschikt om mee te schrijven én tekenen. De pointMax is verkrijgbaar in 12 heldere kleuren, ideaal om te gebruiken op school, of bijvoorbeeld handlettering of het maken van je bullet journal.

Binnenkort overal verkrijgbaar!

STABILO EASYoriginal Marbled edition

st_22595_easyoriginal_marbled_colors_pr_picture_tw

st_22597_easyoriginal_marbled_colors_pr_picture_tw

st_22599_easyoriginal_marbled_colors_pr_picture_tw

De EASYoriginal is vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar in een nieuwe, stijlvolle uitvoering: de Marbled edition. De EASYoriginal is een ergonomische rollerball, met aparte versies voor links- en rechtshandigen. Door de speciale grip ligt de pen zo goed in de hand dat je er met gemak pagina’s vol mee kunt schrijven, zonder kramp te krijgen.

Lees onderaan hoe jij één van de eerste vijf exemplaren kunt winnen!

Binnenkort overal verkrijgbaar!

Nieuwe kleuren van de STABILO point 88

st_22549_88_point88_pr_picture_op

st_22540_88_point88_pr_picture_op

’s Werelds beroemdste fineliner is al jaren verkrijgbaar in 30 heldere kleuren. Nu is dit kleurassortiment fors uitgebreid naar 47 prachtige kleuren! Dit zijn evenveel kleuren als de STABILO Pen 68 viltstift. De kleuren van beide producten komen nu in kleur en kleurnummer met elkaar overeen. Dit betekent dat je je tekeningen of kleurplaten in dezelfde kleur met zowel een smalle als een dikke punt kunt inkleuren. Handig!

Binnenkort overal verkrijgbaar!

STABILO swing cool Colormatrix

st_22637_275_swing_cool_colormatrix_pr_picture_tw

De swing cool krijgt met dit coole, nieuwe Colormatrix design een fris en nieuw jasje. Deze markeerstift is ideaal voor op school. Hij heeft namelijk een handige clip, markeert in heldere neon kleuren en is bijna net zo groot als een gewone pen. Deze markeerstift past dus perfect in je etui, samen met al je andere schrijfspullen. De swing cool is tijdelijk verkrijgbaar in deze nieuwe limited edition uitvoering!

Verkrijgbaar bij de kantoorvakhandel of via Bol.com.

Pastel etuis van de STABILO point 88 en Pen 68

st_22534_68_pen_68_pastelcolors_pr_picture_op

st_22543_88_point88_pastelcolors_pr_picture_op

Na de komst van de STABILO BOSS Pastel mogen de viltstiften en fineliners uiteraard niet achterblijven. Deze producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in prachtige etuis waarin alle pastel tinten verzameld zijn. Zo heb je al je favoriete pastelkleurtjes netjes bij elkaar!

Binnenkort overal verkrijgbaar!

STABILO Pencil 160, grafietpotlood in hippe kleuren

st_22632_pencil160_2b_with_eraser_pr_picture_tw

STABILO is de uitvinder van het grafietpotlood, ze staan daarom nog altijd voorop als het gaat om kwaliteit. Vanaf nu zijn de grafietpotloden voor op school verkrijgbaar in veel vrolijke kleuren. De potloden met de gummen achterop zijn extra opvallend door de contrasterende kleur van de gummen. Met deze grafietpotloden in je etui kun je op school shinen!

Binnenkort overal verkrijgbaar!

Winactie!

Wil jij kans maken op één van de eerste exemplaren van de STABILO EASYoriginal Marbled edition? Geef dan antwoord op deze vraag:

In welk jaar werd de STABILO EASYoriginal geïntroduceerd?

A: 2002
B: 2003
C: 2004

Laat jouw antwoord en e-mailadres achter in de comments. Onder alle goede antwoorden verloten we vijf STABILO EASYoriginal Marbled edition rollerballs.

*De winnaars hebben per e-mail bericht ontvangen. Allemaal bedankt voor het meespelen!

st_22599_easyoriginal_marbled_colors_pr_picture_tw

Deel dit artikel:

341 Comments