STABILO introduceert 3 nieuwe producten! 

Op 1 oktober heeft STABILO 3 splinternieuwe producten geïntroduceerd. Wij stellen ze graag even aan je voor.

STABILO BOSS Pastel

De STABILO BOSS Original markeerstift is een icoon. Wie heeft er niet gemarkeerd met deze onverwoestbare stift die je door stapels leerwerk helpt? De BOSS Original was altijd verkrijgbaar in negen neon kleuren. Vanaf nu kun je niet alleen markeren met opvallende neon kleuren, maar ook met trendy pastel kleuren! De STABILO BOSS is de eerste markeerstift die ook verkrijgbaar is in pastel tinten, naast de neon kleuren die markeerstiften normaal gesproken altijd hadden. Zo kun je wel de belangrijkste dingen markeren, maar dan met zachte, zoete kleurtjes! Leuk voor in je agenda!

Deze pastelkleuren bieden je de vertrouwde kwaliteit van de originele STABILO BOSS én matchen volledig met de pastel trend van nu! Pastel is hip in huis, in kleding, in accessoires… én nu ook op je bureau tijdens het lezen en studeren!

De nieuwe STABILO sensor

Deze fineliner is een ware klassieker, met vernuftige eigenschappen die ervoor zorgen dat hij geweldig schrijft. De sensor heeft een dunne, nylon punt, die mee veert met de schrijfdruk. De punt past zich dus aan de druk waarmee jij schrijft en dat is uniek!

De sensor heeft een fris en modern jasje gekregen en is er nu in 8 kleuren. De pen heeft een dunne punt van 0,3 mm, ideaal om mee te schrijven, maar ook geweldig om te gebruiken voor kleurrijkste handlettering of zentangle creaties!

STABILO EASYsharpener

De EASYsharpener is een ergonomische box puntenslijper met drie slijpgaten. Met deze slijper kun je dikke én dunne potloden slijpen én de EASYergo 3.15. De slijper is verkrijgbaar in een linkshandige en rechtshandige uitvoering, omdat links- en rechtshandigen nu eenmaal met de andere hand slijpen. Echt waar! Tot voor kort was deze puntenslijper alleen maar te vinden in roze en blauw. Maar vanaf nu is deze handige slijper ook verkrijgbaar in oranje, groen en turquoise. Leuk!

Deel dit artikel:

3 Comments